superior-szoba-yacht-club-hotel-balatonfo

Superior szoba

Balatonra néző kényelmes szobák és tágas lakosztályok várják a baráti társaságokat, a pihenni vágyó családokat. A panzió szolgáltatásait étterem, kávézó, drinkbár teszik teljessé.

A Superior 2 ágyas szoba rendkívül tágas. A szoba kényelmes kanapéja kinyitva akár két gyermek vagy egy felnőtt részére pótágyként is használható. Ideális választás gyermekes családoknak.

A SZOBA FELSZERELTSÉGE:

MINDEN SZOBÁBAN:

AKIKNEK AJÁNLJUK:

A tágas teret kedvelő pároknak vagy 2 illetve 3 felnőtt részére. Ideális választás továbbá családoknak 2 gyermekkel.

További szobatípusok

Standard szoba

Standard szobánk kényelmes, otthonos, elegáns így ideális választás párok ill. 2 felnőtt részére. Az ágyak igény szerint széthúzhatóak.

Standard 2+2 szoba

Standard 2+2 ágyas szobánk galériás, így ideális választás többtagú családoknak. Mindkét szintjén 2-2 teljes értékű ágy található, és akár további 1 gyerek részére még pótágyazható.

ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

GASZTRONÓMIA

Éttermünket egyszerre jellemzik a hagyományok és a modern, sokszínű kreativitás. Ízei és alapanyagai, étel-alkotásai folyamatos meglepetést biztosítanak az ide betérőnek. Nem véletlen, hogy mára a balatonfői étterem a Balaton hajósainak egyik legkedveltebb hajós találkozóhelyévé, célpontjává vált.