standard-szoba-yacht-club-hotel-balatonfo

Standard szoba

Balatonra néző kényelmes szobák és tágas lakosztályok várják a baráti társaságokat, a pihenni vágyó családokat. A panzió szolgáltatásait étterem, kávézó, drinkbár teszik teljessé.

Standard szobánk kényelmes, otthonos, elegáns így ideális választás párok ill. 2 felnőtt részére. Az ágyak igény szerint széthúzhatóak. A szobához tartozik egy erkély, melyről csodálatos kilátás nyílik a kikötőre. A fürdőszobában zuhanykabin található.

A SZOBA FELSZERELTSÉGE:

MINDEN SZOBÁBAN:

AKIKNEK AJÁNLJUK:

Az egyedülálló balatoni kikötői panorámára vágyó pároknak illetve 2 felnőtt, akár kollégák, csapattársak részére az ágyakat széthúzva.

További szobatípusok

Superior szoba

A Superior 2 ágyas szoba rendkívül tágas és különlegessége a fürdőszobában található élmény-zuhanykabin. Ideális választás gyermekes családoknak.

Standard 2+2 szoba

Standard 2+2 ágyas szobánk galériás, így ideális választás többtagú családoknak. Mindkét szintjén 2-2 teljes értékű ágy található, és akár további 1 gyerek részére még pótágyazható.

ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

GASZTRONÓMIA

Éttermünket egyszerre jellemzik a hagyományok és a modern, sokszínű kreativitás. Ízei és alapanyagai, étel-alkotásai folyamatos meglepetést biztosítanak az ide betérőnek. Nem véletlen, hogy mára a balatonfői étterem a Balaton hajósainak egyik legkedveltebb hajós találkozóhelyévé, célpontjává vált.