kantin-terasz-gasztronomia-bfyc-kikoto

Gasztronómia

Egy kreatív, sokszínű konyha, vizek szerte híres ízekkel.

Tradíció és korszerűség, modern alapanyagok, egészséges ételek jellemzik éttermünket, a tematikus gasztronómiai hétvégéink pedig varázslatos meglepetéseket tartogatnak.

Konyhánk a Balaton hajósainak fő találkahelye, mert itt mindig történik valami különleges.

Mi tette híressé a BFYC éttermét?

Éttermünket egyszerre jellemzik a hagyományok és a modern, sokszínű kreativitás. Ízei és alapanyagai, étel-alkotásai folyamatos meglepetést biztosítanak az ide betérőnek.

Nem véletlen, hogy mára a balatonfői étterem a Balaton hajósainak egyik legkedveltebb hajós találkozóhelyévé, célpontjává vált.

Ha Ön egyszer járt nálunk, biztosan vissza is tér, hiszen mindig történik valami különleges.

A shéf kísérletező kedve, pezsgő munkája tüzes, szenvedélyes, vidám hangulatot varázsol a kikötő békés nyugalmába.

Próbálja ki ízeinket!

Biztosan megtalálja étlapunkon kedvenceit: legyenek azok akár a hagyományos ízek, a korszerű ételek, a hazaiak vagy nemzetköziek, sőt: egészséges finomságok is.

Borlapunkon megtalálhatja a legnagyszerűbb pincészetek válogatott gyöngyszemeit!

Érezze éttermünket a sajátjának, jöjjön el barátaival, munkatársaival, családjával vagy töltsön nálunk kedvesével egy romantikus vacsorát!

A klimatizált 30 fő befogadására alkalmas terem panorámával a kikötőre és a ringatózó hajókra, nyáron kiegészül a hangulatos terasszal, mely így akár 100 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetjük, sok szeretettel és különleges ételekkel várjuk Önöket!

Nyitvatartás:

Az étterem elő- és utószezoni nyitva tartásával kapcsolatban érdeklődhet facebook oldalunkon vagy a +36 70 380 16 75-s telefonszámon.

Kantin terasz

Változatos étlappal, exkluzív környezettel ugyanakkor családias hangulattal várja vendégeit a BFYC étterme, a Kantin Terasz. A kikötő torkolatában álló, 2022-ben felújított étterem méretes és árnyékos teraszáról remek kilátás nyílik a vízre.

ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

GASZTRONÓMIA

Éttermünket egyszerre jellemzik a hagyományok és a modern, sokszínű kreativitás. Ízei és alapanyagai, étel-alkotásai folyamatos meglepetést biztosítanak az ide betérőnek. Nem véletlen, hogy mára a balatonfői étterem a Balaton hajósainak egyik legkedveltebb hajós találkozóhelyévé, célpontjává vált.