Vitorlázás

A hajósiskola a BFYC csoport nagy egészének tagja, az oktatáshoz és a vizsgához  helyszínt és a hajókat a  balatonkenesei kikötő és panzió adja, vendégeink otthon érezhetik magukat a tanfolyam ideje alatt, szinte együtt élnek a yacht club állandó baráti közösségével. 

Az oktatóközpontot azzal a céllal hoztuk létre, hogy igazi hajósokat képezzünk, akik a hajózást, mint életformát szeretik majd, akik tisztelik a vizet, a szelet, egymást. Olyan biztos tudást adunk át amellyel nemcsak egy jogosítványt szerezhető, de a hajózás öröme mellett a felelősségét is megtapasztalják.
 
Fontos, hogy aki kihajózik, a vízen bízhasson a saját tudásában, hogy tudja, a váratlan helyzetekben is megállja a helyét!
 
Természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy a munka, a család mellett nagyon nehéz hetekig, hónapokig időt szakítani a tanulásra. Képzési tematikánk lehetővé teszi, hogy  tanulóink időtakarékos intenzív ütemben, koncentrált információátadással egy hét alatt elsajátítsák az a tudást amely a sikeres vizsgához kell és olyan tapasztalatokat szerezzenek amivel már bátran nekivághatnak a túrázásnak a családdal és a barátokkal.
 
Tananyagunkat és tematikánkat a Nemzeti Közlekedési Hatóság hivatalosan véleményezte és jóváhagyta, az elsők között kaptuk meg a képzéshez szükséges akkreditációt.
 
A képzés egy hete alatt olyan légkört teremtünk, hogy résztvevőink kiszakadhassanak a rohanásból, a hétköznapi gondokból és engedjék, hogy a hajós életforma hatalmába kerítse őket. Garantáljuk, aki egyszer megtapasztalja a vízi életet, mindig visszavágyódik majd és egy olyan helyre talál a világban ahol bármikor megpihenhet, kikapcsolódhat!
 
A Balatonfői Yach Club biztosítja az ideális környezetet. A kikötő zárt öble, családias hangulata és színvonalas szolgáltatásai segítik a kellemes időtöltést egész nap.
footer

Szép kártya

elfogadóhely

Szép kártya elfogadás
Facebook
Kisfaludy2020