Gasztronómia

Gasztronómia

Egy kreatív, sokszínű konyha, vizek szerte híres ízekkel

 

bfyc-kantin.png


Tradíció és korszerűség, modern alapanyagok, egészséges ételek jellemzik éttermünket, a tematikus gasztronómiai hétvégéink pedig varázslatos meglepetéseket tartogatnak.

Konyhánk a Balaton hajósainak fő találkahelye, mert itt mindig történik valami különleges.

 

Mi tette híressé a BFYC Éttermét?

Éttermünket egyszerre jellemzik a hagyományok és a modern, sokszínű kreativitás. Ízei és alapanyagai, étel-alkotásai folyamatos meglepetést biztosítanak az ide betérőnek.

Nem véletlen, hogy mára a balatonfői étterem a Balaton hajósainak egyik legkedveltebb hajós találkozóhelyévé, célpontjává vált.

De ami igazán különlegessé teszi konyhánkat, az a kéthetente megrendezendő Tematikus Gasztronómiai Hétvégénk, ahol hol egy nemzet legkedveltebb ételeivel, hol pedig egy-egy nyersanyag bűvkörében alkotott fogásokkal varázsoljuk el  vendégeinket.

Ha Ön egyszer járt nálunk, biztosan vissza is tér, hiszen mindig történik valami különleges.

A shéf kísérletező kedve, pezsgő munkája tüzes, szenvedélyes, vidám hangulatot varázsol a kikötő békés nyugalmába.

 

Próbálja ki ízeinket!

Biztosan megtalálja étlapunkon kedvenceit: legyenek azok akár a hagyományos ízek, a korszerű ételek, a hazaiak vagy nemzetköziek, sőt: egészséges finomságok is.

Borlapunkon megtalálhatja a legnagyszerűbb pincészetek válogatott gyöngyszemeit!

 

Érezze éttermünket a sajátjának, jöjjön el barátaival, munkatársaival, családjával, vagy töltsön nálunk kedvesével egy romantikus vacsorát!

A klimatizált 50 fő befogadására alkalmas terem panorámával a kikötőre és a ringatózó hajókra, nyáron kiegészül a hangulatos terasszal, mely így akár 100 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetjük, sok szeretettel és különleges ételekkel várjuk Önöket!

footer

Szép kártya

elfogadóhely

Szép kártya elfogadás
Facebook
Kisfaludy2020