Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat


1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Balatonfői Yacht Club Kft. (8174 Balatonkenese, Főnix tér 3.), a Balatonfői Yacht Club Hotel üzemeltetőjeként minden esetben biztosítja az általa kezelt személyes adatok tekintetében az adatkezelés jogszerűségét és célszerűségét. E tájékoztató célja, hogy a szállást foglaló, személyes adataikat megadó vendégeink már a foglalás, illetve személyes adataik megadása előtt megfelelő információkat kaphassanak arról, hogy cégünk adataikat milyen feltételek és garanciák mellett, mennyi ideig kezeli. Az e tájékoztatóban foglaltakhoz cégünk minden személyes adatkezeléssel járó esetben tartja magát, az itt leírtakat magunkra nézve kötelezőnek tartjuk.

Fenntartjuk ugyanakkor a jelen egyoldalú jognyilatkozatban leírtak megváltoztatásának jogát, ez esetben az érintetteket előzetesen tájékoztatni fogjuk. Kérjük, amennyiben kérdése van az e tájékoztatóban foglaltakkal kapcsolatban, adatkezeles@bfyc.hu nekünk. Cégünk tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson alapulnak, illetve némely esetben az adatkezelés a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges.

Adatkezeléseink megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak, különösen a következőknek:
- Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, a továbbiakban: „GDPR”)
- Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Info. tv.”).

Cégünk adatai, elérhetőségei a következők:
Név:Balatonfői Yacht Club Kft.
Székhely: 8174 Balatonkense, Főnix tér 3.
Cégjegyzékszám: 19-09-501839
Adószám:11331649-2-19
Telefonszám:88-482-994
E-mail: uzemeltetes@bfyc.hu

 

A teljes adatvédelmi nyilatkozathoz kérjük kattintson a "Letöltés" gombra.

Letöltés

footer

Szép kártya

elfogadóhely

Szép kártya elfogadás
Facebook